28.10.2019

Zo maak je werklijsten aan in IC Content

In IC Content kun je taken uitzetten bij collega’s. Een bundeling van deze taken in één lijst heet een werklijst. Op deze manier creëer je overzicht en structuur voor zowel jezelf als voor de collega’s die de taken moeten uitvoeren.

Bijvoorbeeld, een systeembeheerder (Beheerder ICT) moet 5 procedures actualiseren en hier wil je taken voor aanmaken. Dan kun je in plaats van het uitzetten van 5 separate taken, deze taken bundelen in een werklijst. Deze werklijst kun je een naam geven, in dit geval bijvoorbeeld ICT procedures PvA <jaartal>. Daarnaast is de voortgang van de afhandeling van deze taken makkelijk te zien onder taken > werklijsten door op de werklijst te klikken. Handig toch!

Lees hoe je stap voor stap werklijsten aanmaakt

Geopende werklijst

 

Werklijst IC Content

Ondersteuning nodig voor IC Content?

Als gebruiker van IC Content ondersteunen we jou graag wanneer jij hier behoefte aan hebt. Samen kijken we wat je nodig hebt om de tool nog beter te benutten, zodat je nog efficiënter kunt werken. Wij kunnen jou volledig ontzorgen door gezamenlijk vragen op te lossen of door de verdere inrichting van de functionaliteit van IC Content voor jou te verrichten. Zo haal je het maximale uit IC Content! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 – 30 30 279 of per e-mail naar info@safeharbour.nl