19.11.2019

Vacature: Accountmanager informatieveiligheid en privacy

Ben jij de netwerker die wij zoeken?

 

Jij bent als accountmanager informatieveiligheid en privacy binnen een team van accountmanagers dé schakel tussen onze opdrachtgevers in de publieke sector en onze consultants. Samen bepalen jullie de koers! Je weet precies wat er speelt bij (potentiële) opdrachtgevers. Vanuit je interesse in mensen weet jij de juiste snaar te raken. Als geen ander weet jij op het juiste moment (potentiële) klanten te benaderen en passende oplossingen te bieden.

Als accountmanager bij SafeHarbour ziet je dag er zo uit:

 • Uitbreiden en onderhouden van klantrelaties, dat is waar jouw focus ligt. Je bent gesprekspartner voor klanten als gemeenten, waterschappen en provincies;
 • Je signaleert en analyseert ontwikkelingen en trends bij (potentiële) opdrachtgevers en vertaalt deze naar passende oplossingen of nieuwe producten;
 • Je denkt mee met de groei van SafeHarbour in de hele breedte en pakt daarmee de verantwoording en vrijheid die je krijgt;
 • Je stelt accountplannen op en acquireert nieuwe opdrachtgevers;
 • Bij opdrachtgevers verwerf je opdrachten waarna je samen met onze consultants en commerciële binnendienst zorgt voor de perfecte implementatie;
 • Door actief te zijn binnen verschillende netwerken en expertisegroepen bouw je in- en extern aan je relatienetwerk. Om in contact te komen met potentiële opdrachtgevers bezoek je formele en informele bijeenkomsten en bouw je je relatienetwerk binnen een deel van Nederland verder uit.

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding en een klantvriendelijke commerciële drive. Kennis van het van vakgebied informatieveiligheid en privacy is een pré. Vanuit je sterke persoonlijkheid ben je een professionele gesprekspartner met een flinke dosis gezonde mensenkennis en een klantgerichte instelling.

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer. Beheers je nog niet alles? Geef dan aan hoe je jezelf wilt ontwikkelen en dan kijken we samen hoe we je hierin kunnen helpen.

 • Marktconform salaris;
 • Mogelijkheid om een training, cursus en/of opleiding te volgen;
 • Ruimte om deel te nemen aan congressen en/of bijeenkomsten;
 • Iedere paar maanden trekken we er samen op uit om lopende zaken te bespreken en bovenal plezier te maken;
 • Teamuitjes;
 • Informele werksfeer en gezellige collega’s.

SafeHarbour

SafeHarbour is een snelgroeiend bedrijf. Het is onze uitdaging om de soms taaie regels omtrent informatieveiligheid te borgen en te vertalen naar bruikbare en werkbare oplossingen. Bij ons krijg je niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid.

Contact informatie

Stuur jouw sollicitatiebrief met beknopte CV naar jjliebregt@safeharbour.nl. Heb je vragen over de vacature? Dan kun je contact opnemen met Jan Joost 06 4006 37 50.
Meer informatie over SafeHarbour vind je op safeharbour.nl

Categorie: Vacature