Timeline informatiebeveiliging en privacy

Grip op eisen en risico’s

Gratis aanvragen

Gratis Timeline Informatiebeveiliging en privacy

Alle 74 privacy en informatiebeveiliging deadlines handig in een duidelijk overzicht

Gratis aanvragen

Gemeenten Timeline 2021: auditing, informatiebeveiliging en privacy

Informatiebeveiliging en privacy is binnen het publieke domein een steeds belangrijker thema. Immers, voldoe je niet aan de gestelde eisen, of voer je verplichte audits niet, onjuist of niet op tijd uit, dan kan dit grote gevolgen hebben voor jouw organisatie. Wij geven je alle belangrijke momenten met betrekking tot de:

  • AVG
  • ENSIA
  • PNIK
  • BRP
  • BIO
  • BGT
  • BRO
  • SUWI
  • KIDO

Wat is er nieuw aan de Timeline 2021 editie?

Natuurlijk zijn alle data aangepast! Maar zonder gekheid, er zijn specifieke deadlines voor de ENSIA-audit toegevoegd.

Kan ik ook een timeline krijgen om op mijn bureau te zetten?

Je kunt de Timeline als PDF ontvangen in je mailbox. We laten ook een aantal bureaukalenders drukken die je letterlijk op jouw bureau kunt zetten. Deze keuze is aan jou.

Bekijk de Informatiebeveiliging & privacy Timeline 2021 hieronder of vraag gratis de bureaukalender of digitale versie aan. Vul jouw gegevens in.

Gratis Timeline Informatiebeveiliging en privacy

Alle 74 privacy en informatiebeveiliging deadlines handig in een duidelijk overzicht

Gratis aanvragen

Timeline 2021

Wij hebben deze overzichtelijke timeline gemaakt met alle belangrijke deadlines en data met betrekking tot de on- en offline informatiebeveiliging en privacy van jouw organisatie.

In de Timeline staan belangrijke data van verplichte audits zoals ENSIA, SUWI en DigiD. Daarnaast vind je in de SafeHarbour Timeline, net als vorig jaar, alle deadlines ten aanzien van de regels en verordeningen van de BIO, AVG, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO. Zo kun je ruim op tijd jouw audits inplannen bij de onafhankelijke en gecertificeerde auditors van SafeHarbour. Ook mis je geen enkele deadline en riskeer je zodoende geen hoge boetes of het intrekken van een licentie of certificering.

Kortom, de SafeHarbour-Timeline is voor gemeenten een onmisbaar document voor het efficiënt en doelmatig inplannen van alle activiteiten ten aanzien van auditing, informatiebeveiliging en privacy in 2021.

Vraag jouw gratis Timeline aan

Laat jouw gegevens achter en ontvang gratis de SafeHarbour Gemeenten Informatieveiligheid en Privacy Timeline als PDF bestand of bureaukalender.

Met jouw aanmelding stem je toe dat jouw e-mailadres, voornaam en achternaam gebruikt worden voor het versturen van de Gemeenten Timeline en dat wij contact met je opnemen wanneer je nog geen klant bent.