01.12.2020

Timeline 2021 auditing, informatiebeveiliging en privacy beschikbaar

Hij is er weer. Onze Timeline voor gemeenten met alle belangrijke deadlines en data in 2021 met betrekking tot de on- en offline informatiebeveiliging en privacy van jouw organisatie in een handig overzicht. In de Timeline 2021 hebben we opnieuw alle belangrijke data van verplichte audits zoals ENSIA, SUWI en DigiD gezet. Daarnaast vind je in de SafeHarbour Timeline, net als vorig jaar, alle deadlines ten aanzien van de regels en verordeningen van de BIO, AVG, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO. Zo kun je ruim op tijd jouw audits inplannen bij de onafhankelijke en gecertificeerde auditors van SafeHarbour. Ook mis je geen enkele deadline en riskeer je zodoende geen hoge boetes of het intrekken van een licentie of certificering.

Kortom, de SafeHarbour-Timeline is voor gemeenten een onmisbaar document voor het efficiënt en doelmatig inplannen van alle activiteiten ten aanzien van auditing, informatiebeveiliging en privacy in 2021.

Vraag de Timeline aan

Laat jouw gegevens achter en ontvang gratis de SafeHarbour Gemeenten Informatieveiligheid en Privacy Timeline als PDF bestand of bureaukalender.

Met jouw aanmelding stem je toe dat jouw e-mailadres, voornaam en achternaam gebruikt worden voor het versturen van de Gemeenten Timeline en dat wij contact met je opnemen wanneer je nog geen klant bent.