19.05.2020

SafeTalk: organisatie breed de BIO implementeren

Je werkt nu waarschijnlijk nog steeds vanuit huis. Het delen van ervaringen en kennis met vakgenoten van andere gemeenten staat door de bijeenkomsten en beurzen die niet doorgaan op een laag pitje. Terwijl dit juist zo waardevol is. Zonde! Onze oplossing is een online SafeTalk waarin we samen kennisdelen. De volgende editie van de SafeTalk op dinsdag 26 mei, met als thema ‘organisatie breed de BIO implementeren”, brengt daar voor jou verandering in. Verwacht geen eenrichtingsverkeer van onze experts. Zij gaan in op het thema, geven antwoord op alle vragen die er zijn en sparren over jullie uitdagingen.

Sluit jij aan bij onze SafeTalk?
De SafeTalk heeft een maximum van 10 deelnemers. Met een kleine groep kunnen we voldoende tijd en aandacht geven aan alle vragen en uitdagingen. Een hele actuele uitdaging is de implementatie van de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO). Daarom trapt Joost van Bree de SafeTalk af met een introductie hierop. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek op basis van de vragen en uitdagingen die er bij jou en de andere aanwezigen over de BIO spelen.

Wanneer: dinsdag 26 mei
Waar: Online via Microsoft Teams
Aantal deelnemers: Maximaal 10 deelnemers. Bij overschrijding van dit aantal plannen wij extra sessie(s) in.
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Aanmelden: info@safeharbour.nl

Stuur gerust bij jouw aanmelding jouw uitdagingen en vragen aan ons toe. Dan zorgen wij dat we deze voorbereiden en behandelen.

Thema
Om de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) organisatie breed te implementeren heb je draagvlak en eigenaarschap van de proceseigenaren nodig.

  • Hoe zorg je ervoor dat proceseigenaren de nut een noodzaak inzien van informatiebeveiliging?
  • Hoe creëer en waarborg je eigenaarschap?
  • Waar start je en hoe ga je te werk?
  • Hoe stel ik proceseigenaren in staat om hun eigen processen op te stellen en te actualiseren?Aanmelden

Categorie: Events