25.05.2020

SafeTalk: De ingrediënten voor de ideale audit

In onze online SafeTalk wissel je ervaringen en kennis met vakgenoten uit. De volgende editie van de SafeTalk is op dinsdag 16 juni, met als thema ‘Wat zijn de ingrediënten voor een ideale audit?’. We verkennen met elkaar hoe je de audit voor het komende audit jaar het beste voorbereid en ruimte geeft aan verbetering. Want hoe maak je de stap van afvinken naar verbeteren? Onze experts gaan samen met jou en vakgenoten in op het thema, geven antwoord op alle vragen die er zijn en sparren over de uitdagingen die spelen.

Sluit jij aan bij onze SafeTalk?

De SafeTalk heeft een maximum van 10 deelnemers. Met een kleine groep kunnen we voldoende tijd en aandacht geven aan alle vragen en uitdagingen. Een hele actuele uitdaging is het afronden van de ENSIA-audit. Daan Koot, IT-auditor trapt daarom de SafeTalk af met een introductie op het afgelopen jaar auditjaar. Vervolgens kijken we vooruit naar hoe de audit nóg beter zou kunnen en gaan we met elkaar in gesprek op basis van de behoeften, vragen en uitdagingen die er bij jou en de andere aanwezigen spelen.

Wanneer: dinsdag 16 juni
Waar: Online via Microsoft Teams
Aantal deelnemers: Maximaal 10 deelnemers. Bij overschrijding van dit aantal plannen wij extra sessie(s) in.
Tijd: 14.00 – 15.00 uur
Aanmelden: info@safeharbour.nl

Stuur gerust bij jouw aanmelding jouw uitdagingen en vragen aan ons toe. Dan zorgen wij dat we deze voorbereiden en behandelen.

Thema

  • Wat zijn de ingrediënten voor een ideale audit?
  • Hoe maak je de stap van afvinken naar verbeteren?
  • Wat is jouw visie op de audit? Wat werkt goed en wat werkt niet?
  • Hoe zorg je ervoor dat je goed bent voorbereid op de audit?
  • Wat zijn de voordelen en uitdagingen van een digitale audit?
  • Wellicht zien en spreken we elkaar 16 juni!

Aanmelden

Categorie: Nieuws SafeTalk

Gerelateerde producten

ENSIA-audit