18.11.2019

SafeHarbour voor de tweede keer FD Gazellen

SafeHarbour is voor de twee keer FD Gazellen. Daarmee behoren wij tot de 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. 

Deze prijs wordt door het Financieel Dagblad jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Erwin Boerhoop, directeur SafeHarbour: “Wederom behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit is voor ons zeker geen doel op zich, maar we zien het wel als een bevestiging dat onze producten goed worden ontvangen door tevreden en nieuwe klanten. We blijven innoveren en met zo’n topteam in de publieke sector is groei onvermijdelijk.”

FD Gazellen 2019
Sinds 2018 wordt niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en het aantal FTE meegerekend om een gebalanceerd en compleet beeld te schetsen. Wel wordt omzetgroei als belangrijkste factor gezien en weegt deze voor 50% mee. De overige twee factoren tellen ieder voor 25% mee. Op 14 november vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats. Deelnemers uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland mogen op deze dag hun prijs in ontvangst nemen en krijgen te horen op welke plek ze zijn geëindigd.

Categorie: Nieuws