02.11.2020

SafeHarbour opnieuw FD Gazellen

Hoera! Wij behoren opnieuw tot de 770 snelst groeiende bedrijven in Nederland. Daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op. De FD Gazellen wordt door het Financieel Dagblad jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Criteria zijn onder meer een ononderbroken omzetgroei in de voorgaande drie jaar.

Erwin Boerhoop, directeur SafeHarbour: “De FD Gazellen is voor ons een mooie bevestiging dat we dankzij ons team en onze klanten staan waar wij nu staan. Onze groei danken wij aan publieke organisaties die met de expertise die wij in onze tools en diensten bieden minder externe ondersteuning voor informatiebeveiliging en privacy nodig hebben. Afgelopen jaar hebben we een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Samen blijven we werken aan het verder uitbouwen van onze oplossingen.”

FD Gazellen 2020

Sinds 2018 wordt niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en het aantal FTE meegerekend om een gebalanceerd en compleet beeld te schetsen. Wel wordt omzetgroei als belangrijkste factor gezien en weegt deze voor 50% mee. De overige twee factoren tellen ieder voor 25% mee.

Categorie: Nieuws