Over ons

SafeHarbour ondersteunt professionals met informatieveiligheid bij het duurzaam succesvol verwerken en opslaan van kritische en privacygevoelige on- en offline data en informatie.

SafeHarbour opereert sinds 2012 zelfstandig in de publieke sector. Veel gemeenten en zorginstellingen maken gebruik van onze producten en diensten. Het is onze uitdaging om de soms taaie regels omtrent informatieveiligheid te borgen en te vertalen naar bruikbare en werkbare oplossingen.

Informatieveiligheid is binnen het publieke domein steeds belangrijker aan het worden. Het is echter geen primair proces. Wij ondersteunen onze klanten om optimale informatieveiligheid te realiseren binnen werkbare kaders.

Bruikbare en werkbare oplossingen

We zijn nuchter en niet alwetend.
Wij kennen de markt en producten die er reeds zijn. Met deze combinatie en ons gezonde verstand, ontwikkelen we slimme werkbare oplossingen. Uiteraard zijn deze getoetst aan wet- en regelgeving.

Productontwikkeling samen met de markt

Wij zijn niet eigenwijs. Echt werkbare oplossingen maak je samen met partners. Partijen die ook snappen wat nodig is. Onze oplossingen maken we samen met organisaties uit de publieke sector en experts op het vakgebied. Zo werken we samen met Scienta, BMC, Redmax, Danae, Guardian360, Intermax Cloudsourcing en Zivver.

Sterke distributiekanalen en marktkennis

Wij weten de weg.
Vanuit ons netwerk en partnernetwerk zijn we bekend met iedere gemeente in Nederland en kennen we de verschillende sectoren in de zorgbranche.

SafeHarbour team

Diverse Specialisten

SafeHarbour is gestart in 2012 door Ronald Driehuis en Erwin Boerhoop. De ervaring van Ronald als ICT Auditor en Informatiebeveiliger/adviseur gaat prima samen met de ervaring van Erwin bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen bedenken zij nieuwe oplossingen op het gebied van informatieveiligheid.

Binnen het domein van informatieveiligheid kennen we specifieke aandachtsgebieden. Hierdoor is het onmogelijk dat één persoon alles tot in detail kan weten. Daarom werken we samen met diverse specialisten uit het vakgebied op het gebied van informatieveiligheid, privacy, pentesten, netwerken of forensisch onderzoek.

Natuurlijk zijn we trots op ons vaste team:

Ronald Driehuis

Ronald Driehuis is als productowner verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Om voorop te blijven lopen in kennis doen we veel aan opleidingen en trainingen. Ronald heeft dan ook de volgende certificeringen:

ronald@safeharbour.nl
06 43 85 08 03

Frank Bos

Frank zorgt intern voor een strakke planning van de productontwikkeling

Daan Koot

Daan is CIPM en gecertificeerd CISO. Daarnaast doet hij als gecertificeerd ISO/IEC 27001 Master, audits en implementaties van NEN7510 en BIG.

daan@safeharbour.nl
06 81 95 61 81

Eva - SafeHarbour Eva - SafeHarbour Eva - SafeHarbour

Eva de Wit

Eva kan vanuit haar kennis en passie overheids- , zorg- en onderwijsorganisaties adviseren hoe te voldoen aan de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) / Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Op dit moment voert Eva interim opdrachten uit als CISO en DPO/FG.

eva@safeharbour.nl
06 27 10 18 19

Justus Koot

Justus verwerkt product-updates en klantvragen.

Erwin Boerhoop

Erwin zorgt voor de ontwikkeling van SafeHarbour en bedenkt nieuwe oplossingen.

erwin@safeharbour.nl
06 20 538 114

Nancy Hart

Nancy zorgt voor de organisatie van onze interne processen.

Meer dan 275 organisaties in het publieke
domein vertrouwen op onze expertise

Zorgeloos omgaan met uw informatie?