Over ons

SafeHarbour ondersteunt professionals met informatieveiligheid bij het duurzaam succesvol verwerken en opslaan van kritische en privacygevoelige on- en offline data en informatie.

SafeHarbour opereert sinds 2012 zelfstandig in de publieke sector. Veel gemeenten en zorginstellingen maken gebruik van onze producten en diensten. Het is onze uitdaging om de soms taaie regels omtrent informatieveiligheid te borgen en te vertalen naar bruikbare en werkbare oplossingen.

Informatieveiligheid is binnen het publieke domein steeds belangrijker aan het worden. Het is echter geen primair proces. Wij ondersteunen onze klanten om optimale informatieveiligheid te realiseren binnen werkbare kaders.

 

Bruikbare en werkbare oplossingen

We zijn nuchter en niet alwetend. Wij kennen de markt en producten die er reeds zijn. Met deze combinatie en ons gezonde verstand maken we slimme werkbare oplossingen. Uiteraard zijn deze getoetst aan wet- en regelgeving.

Productontwikkeling samen met de markt

Wij zijn niet eigenwijs. Echt werkbare oplossingen maak je samen met partners. Partijen die ook snappen wat nodig is. Onze oplossingen maken we samen met organisaties uit de publieke sector en experts op het vakgebied. Zo werken we samen met BMC, Even Werkt, Intermax Cloudsourcing, Ordina, Betty Blocks, Vanenburg, Scienta, Zivver, Holm, Egress en Segment.

Sterke distributiekanalen en marktkennis

Wij weten de weg. Vanuit ons netwerk en partnernetwerk zijn we bekend met iedere gemeente in Nederland en kennen we de verschillende sectoren in de zorgbranche.

SafeHarbour team

SafeHarbour is gestart in 2012 door Ronald Driehuis en Erwin Boerhoop. De ervaring van Ronald als ICT Auditor en Informatiebeveiliger/adviseur gaat prima samen met de ervaring van Erwin bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen bedenken zij nieuwe oplossingen op het gebied van informatieveiligheid.

Binnen het domein van informatieveiligheid kennen we specifieke aandachtsgebieden. Hierdoor is het onmogelijk dat één persoon alles tot in detail kan weten. Daarom werken we samen met diverse specialisten uit het vakgebied op het gebied van informatieveiligheid, privacy, pentesten, netwerken of forensisch onderzoek.

Natuurlijk zijn we trots op ons vaste team:

Erwin Boerhoop

Erwin zorgt als directeur voor de ontwikkeling van SafeHarbour en bedenkt nieuwe oplossingen.

erwin@safeharbour.nl

Ronald Driehuis

Ronald Driehuis is als partner verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Om voorop te blijven lopen in kennis, is hij constant bezig met opleidingen en trainingen. Ronald is gecertificeerd als: Register EDP auditor (RE) / IT auditor (CISA), ISO27001 Lead auditor, ISO 27001 Lead implementer, Certified Information Privacy Manager (CIPM)

ronald@safeharbour.nl

Jan-Joost Liebregt

Jan-Joost draagt als accountmanager bij aan het realiseren van de doelen van klanten. Door echt te luisteren en de klant centraal te stellen, levert hij waardevolle input voor de doorontwikkeling van proposities.

janjoost@safeharbour.nl

Daan Koot

Daan is CIPM en gecertificeerd DPO en CISO. Daarnaast doet hij als gecertificeerd ISO/IEC 27001 Master, audits en implementaties van NEN7510 en BIO. Als auditor voert Daan tevens de DigiD, ENSIA en VIPP-audits uit.

daan@safeharbour.nl

Ugur Balci

Ugur is als consultant bezig met de doorontwikkeling van de SafeHarbour-oplossingen en ondersteunt bij succesvolle implementaties.

ugur@safeharbour.nl

Suzan Schulten

Suzan ondersteunt als consultant onze opdrachtgevers bij de succesvolle implementatie van de SafeHarbour-oplossingen.

suzan@safeharbour.nl

Martijn van der Veen

Martijn van der Veen is als FG CIPP/e verbonden aan SafeHarbour. Van der Veen heeft al 10 jaar privacy als centraal thema in zijn werk. Hij implementeerde de Wpg, Wbp en AVG, is geregistreerd als FG en werkt als Privacy Officer (PO) bij verschillende organisaties. Voor SafeHarbour ontwikkelt hij de privacy-module binnen IC Content.

martijn@safeharbour.nl

Chantal ter Veer

Chantal is vanuit haar rol als business developer bezig met de (door)ontwikkeling van proposities. In haar rol als partner manager zet zij zich in voor succesvolle relaties met partners en re-sellers.

chantal@safeharbour.nl

Eva de Wit

Eva adviseert als consultant vanuit haar kennis en passie overheids-, zorg- en onderwijsorganisaties over hoe te voldoen aan de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) / Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Op dit moment voert Eva interim opdrachten uit als CISO en DPO/FG.

eva@safeharbour.nl

Justus Koot

Justus verwerkt product-updates en klantvragen.

Marloes Houtenbos

Marloes is als marketing communicatieadviseur verantwoordelijk voor de communicatie van SafeHarbour en onze tools en diensten. Ze geeft advies en zet de kennis van onze experts, ontwikkelingen in de markt en behoeften van onze klant om naar verschillende communicatie uitingen.

marloes@safeharbour.nl


 

Meer dan 275 organisaties in het publieke
domein vertrouwen op onze expertise