Over ons

SafeHarbour ondersteunt professionals met informatieveiligheid bij het duurzaam succesvol verwerken en opslaan van kritische en privacygevoelige on- en offline data en informatie.

SafeHarbour opereert sinds 2012 zelfstandig in de publieke sector. Veel gemeenten en zorginstellingen maken gebruik van onze producten en diensten. Het is onze uitdaging om de soms taaie regels omtrent informatieveiligheid te borgen en te vertalen naar bruikbare en werkbare oplossingen.

Informatieveiligheid is binnen het publieke domein steeds belangrijker aan het worden. Het is echter geen primair proces. Wij ondersteunen onze klanten om optimale informatieveiligheid te realiseren binnen werkbare kaders.

 

Bruikbare en werkbare oplossingen

We zijn nuchter en niet alwetend. Wij kennen de markt en producten die er reeds zijn. Met deze combinatie en ons gezonde verstand maken we slimme werkbare oplossingen. Uiteraard zijn deze getoetst aan wet- en regelgeving.

Productontwikkeling samen met de markt

Wij zijn niet eigenwijs. Echt werkbare oplossingen maak je samen met partners. Partijen die ook snappen wat nodig is. Onze oplossingen maken we samen met organisaties uit de publieke sector en experts op het vakgebied. Zo werken we samen met BMC, Even Werkt, Intermax Cloudsourcing, Ordina, Betty BlocksScienta, Zivver, Holm, Egress en Segment.

Sterke distributiekanalen en marktkennis

Wij weten de weg. Vanuit ons netwerk en partnernetwerk zijn we bekend met iedere gemeente in Nederland en kennen we de verschillende sectoren in de zorgbranche. SafeHarbour is kennispartner van  het Centrum Informatiebeveiliging en Privacybescherming (CIP). Dit houdt in dat de experts van SafeHarbour samen werken met het CIP. Naast kennispartners bestaat het CIP ook uit participant, zoals: Tweede Kamer, Belastingdienst, TNO, Ministerie van Financiën en Nationale Politie. Door het delen van kennis werken we naar het gemeenschappelijke doel toe: een betere “awareness” van organisaties en medewerkers als het gaat over informatiebeveiliging en privacy.

SafeHarbour team

SafeHarbour is gestart in 2012 door Ronald Driehuis en Erwin Boerhoop. De ervaring van Ronald als ICT Auditor en Informatiebeveiliger/adviseur gaat prima samen met de ervaring van Erwin bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Samen bedenken zij nieuwe oplossingen op het gebied van informatieveiligheid.

Binnen het domein van informatieveiligheid kennen we specifieke aandachtsgebieden. Hierdoor is het onmogelijk dat één persoon alles tot in detail kan weten. Daarom werken we samen met diverse specialisten uit het vakgebied op het gebied van informatieveiligheid, privacy, pentesten, netwerken of forensisch onderzoek.

Natuurlijk zijn we trots op ons vaste team:

Erwin Boerhoop

Erwin zorgt als directeur voor de ontwikkeling van SafeHarbour en bedenkt nieuwe oplossingen.

erwin@safeharbour.nl

(06) 20 53 81 14

Ronald Driehuis

Ronald  is als partner verantwoordelijk voor de productontwikkeling. Om voorop te blijven lopen in kennis, is hij constant bezig met opleidingen en trainingen. Ronald is gecertificeerd als: Register EDP auditor (RE) / IT auditor (CISA), ISO27001 Lead auditor, ISO 27001 Lead implementer, Certified Information Privacy Manager (CIPM)

ronald@safeharbour.nl

(06) 43 85 08 03

Eva de Wit

Eva adviseert als consultant vanuit haar kennis en passie overheids-, zorg- en onderwijsorganisaties over hoe te voldoen aan de Europese General Data Protection Regulation (GDPR) / Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Op dit moment voert Eva interim opdrachten uit als CISO en DPO/FG.

eva@safeharbour.nl

Ugur Balci

Ugur is als consultant bezig met de doorontwikkeling van de SafeHarbour-oplossingen en ondersteunt bij succesvolle implementaties.

ugur@safeharbour.nl

Suzan Schulten

Suzan ondersteunt als consultant onze opdrachtgevers bij de succesvolle implementatie van de SafeHarbour-oplossingen.

suzan@safeharbour.nl

Daan Koot

Daan is CIPM en gecertificeerd DPO en CISO. Daarnaast doet hij als gecertificeerd ISO/IEC 27001 Master, audits en implementaties van NEN7510 en BIO. Als IT-auditor voert Daan tevens de DigiD-, ENSIA-, SUWI- en VIPP-audits uit.

daan@safeharbour.nl

(06) 81 95 61 81

Klaas Bakker

Klaas is een gedreven IT professional. In zijn combinatiefunctie als consultant én accountmanager krijgt hij de uitdagingen van onze klant scherp om deze vervolgens te vertalen naar realistische en passende oplossingen.

klaas@safeharbour.nl

 

Joost van Bree

Joost is bij SafeHarbour actief als accountmanager én consultant. Hij geeft in brede zin invulling aan de uitdagingen waarin onze klanten gesteld staan door kansen te signaleren, ondersteuning van onze tools te verzorgen en het geven van advies.

joost@safeharbour.nl

(06) 52 60 34 24

Paul Bijvoet

Paul is verantwoordelijk voor onze verdere ontwikkeling in de zorg en trekt samen met de collega’s van relatiemanagement op om ons complete portfolio steeds weer een stap verder te brengen.

paul@safeharbour.nl

06 42 40 22 65

Marloes Houtenbos

Marloes is naast haar functie als marketing communicatieadviseur, waarin zij verantwoordelijk is voor de communicatie van SafeHarbour en onze tools en diensten, ook actief als accountmanager. Ze geeft advies, zet de kennis van onze experts en behoeften van onze klant om naar diverse communicatie uitingen.

marloes@safeharbour.nl

(06) 54 29 43 21

Chantal ter Veer

Chantal is vanuit haar rol als marketing manager bezig met de (door)ontwikkeling van proposities en communicatie daarvan richting de markt. In haar rol als partnership manager zet zij zich in voor succesvolle relaties met partners en re-sellers.

chantal@safeharbour.nl

Bianca Kraft

Bianca is naast haar rol als office manager de drijvende kracht achter het soepel laten verlopen van de projecten met onze klanten, waaronder de ondersteuning van onze tools en de audit trajecten.

bianca@safeharbour.nl

Martijn van der Veen

Martijn van der Veen is als FG CIPP/e verbonden aan SafeHarbour. Van der Veen heeft al 10 jaar privacy als centraal thema in zijn werk. Hij implementeerde de Wpg, Wbp en AVG, is geregistreerd als FG en werkt als Privacy Officer (PO) bij verschillende organisaties. Voor SafeHarbour ontwikkelt hij de privacy-module binnen IC Content.

martijn@safeharbour.nl

Justus Koot

Justus verwerkt product-updates en klantvragen.

justus@safeharbour.nl

Daniël Schemkes

Daniël verzorgt de ondersteuning bij diverse audits en draagt bij aan de implementatie van de tools van SafeHarbour.

daniël@safeharbour.nl

Ilias el Kharbouchi

Ilias zet zich als projectondersteuner in om het audit-proces voor klanten soepel te laten verlopen. Bij implementatieprojecten is hij de kracht die zorgt voor ondersteuning van de SafeHarbour-consultants.

Ilias@safeharbour.nl


 

Meer dan 275 organisaties in het publieke
domein vertrouwen op onze expertise