29.06.2020

Onze collega Bianca Kraft stelt zich voor

Even voorstellen! Ik ben Bianca Kraft en ik ben bij SafeHarbour sinds 1 maart dit jaar werkzaam als Office manager. In deze functie ben ik een spin in het web binnen SafeHarbour. Ik begeleid projecten, voer diverse officetaken uit en ondersteun mijn marketing/communicatie collega’s.

Inwerken op afstand en heel veel afkortingen

Mijn inwerkperiode was noodgedwongen behoorlijk digitaal en daarmee een uitdaging als nieuwe collega. Nadat ik welgeteld twee weken op kantoor in Alkmaar werkte, moesten we thuis werken door de Corona maatregelen. Nieuwe collega’s, een nieuwe werkomgeving én producten en diensten waar ik nog onbekend mee was heb ik mij op afstand eigen gemaakt. Nu 3,5 maand later kan ik zeggen: ‘Ja het is gelukt om op afstand te worden ingewerkt. Niet alleen door de techniek, maar ook door mijn behulpzame en geduldige collega’s.’ Al heb ik wel geopperd dat er we een lijst moeten ontwikkelen met alle afkortingen die er zijn op het vlak van Informatiebeveiliging en Privacy. Want wat zijn dat er veel om eigen te maken!

Van verzekeringen naar informatiebeveiliging

Ik ben hiervoor 18 jaar werkzaam geweest bij een niche verzekeraar in Amsterdam. Daar heb ik mij bezig gehouden met accepteren van particuliere risico’s in het hogere segment . De laatste 4 jaar in de functie van marketing executive. Uiteindelijk was het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij SafeHarbour. Er gebeurd hier enorm veel, waardoor geen dag hetzelfde is. Collega’s beschikken over veel kennis, waardoor ik iedere dag weer meer leer over Informatiebeveiliging en Privacy.

Minder file en veel genieten

Jarenlang stond ik in de file naar Amsterdam en nu rijd ik binnen 20 minuten naar ons kantoor in het AZ-stadion in Alkmaar. Ik woon samen met mijn man en dochter in Assendelft: een prachtig groen dorp in Noord-Holland.  Mijn zoon woont inmiddels samen met zijn vriendin. De tijd gaat snel maar genieten met volle teugen van alle verschillende fases in het leven!

Wellicht tot gauw als wij elkaar spreken om een project in te plannen of af te stemmen.

Categorie: Nieuws Uncategorized