25.05.2020

Onze nieuwe collega Klaas Bakker stelt zich voor

Ik ben Klaas Bakker en bij SafeHarbour werkzaam als adviseur informatiebeveiliging en accountmanager. Via SafeHarbour ben ik actief in de praktijk bij gemeente Oldambt als CISO a.i..

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica ben ik direct bij Sogeti terecht gekomen.  Hier heb ik mooie opdrachten uitgevoerd bij DUO en ABN Amro en volgde ik een opleiding in Amerika aan de Ohio University. De bomen konden immers niet hoger groeien in die tijd.  Vervolgens startte ik bij KPN Consulting. Via KPN Consulting was ik werkzaam voor de Gasunie en vervolgens ben ik intern overgestapt naar KPN zelf en kwam ik in de New Business hoek van de mobiele dienstverlening terecht. In deze periode heb ik veel gewerkt met de nieuwste technieken en was de IT met informatiebeveiliging mijn speerpunt. Hoe ga je immers om met je data als je hoofdleverancier Huawei in China is gevestigd en Atos in India?

Nuchtere kijk op zaken en relativeren

De standplaats van mijn voormalige werkgever KPN werd Rotterdam. Geen goede combinatie met ons gezinsleven en werk. Daarom heb ik KPN verlaten en ben ik vervolgens bij de gemeente Oldambt als CISO in dienst gekomen. Vanaf maart ben ik werkzaam bij SafeHarbour waar ik nu al bekend ben onder mijn collega’s door mijn nuchtere kijk op zaken, het kunnen relativeren, humor, maar zeker ook op het juiste moment met een sterke inhoudelijke inbreng. Ik voel mij uitermate op mijn plek tussen management, IT en de business. Wellicht tot gauw?

Eens vrijblijvend sparren met Klaas? Neem contact met hem op.

 

Categorie: Nieuws