31.03.2020

Nieuwe collega Joost van Bree

Ik ben in maart gestart als adviseur informatieveiligheid en accountmanager bij SafeHarbour. Een bezoek brengen is nu helaas niet aan de orde. Daarom stel ik mijzelf graag alvast aan je voor en wellicht spreken we elkaar binnenkort telefonisch, online of op een later moment in het echt.

Na het afronden van twee studies ben ik mijn werkbare leven begonnen bij de gemeente Peel en Maas. Eerst als adviseur Omgevingsontwikkeling en later als beleidsmedewerker ICT en CISO. Misschien een vreemde overstap van het ruimtelijke domein naar ICT, maar voor mij zit de rode draad in ‘ontwikkelen en dingen mogelijk maken’. Ik miste in het ruimtelijk domein ontwikkelsnelheid die ik wel vond in de ICT. Ik had geen ICT technische achtergrond, maar wel kennis vanuit de business, waardoor ik een mooie brug kon slaan.

CISO

Met de Master Business Process Management & IT aan de Open Universiteit verrijkte ik mijn kennis op het vlak van ICT en proces management. Wat ik gelijk in de praktijk kon toepassen als beleidsmedewerker ICT en CISO bij de gemeente Peel en Maas. Een mooi mix van innovatie, digitalisering én het beschermen van gegevens. Ook hier ga ik op zoek naar een opleiding die aansluit bij mijn werkzaamheden als CISO en volg ik de opleiding CISO bij Segment opleidingen.

Adviseren, ondersteunen én netwerken

Mijn interesse in informatieveiligheid groeit. Graag besteed ik mijn tijd aan cybersecurity. Vanuit deze wens ontstond de match met SafeHarbour in de rol van adviseur informatieveiligheid en accountmanager voor “het Zuiden”. Nu kan ik vanuit mijn praktijkkennis collega CISO’s adviseren en ondersteunen en als accountmanager een mooi netwerk opbouwen, mensen en kennis verbinden en ondersteunen met de tooling vanuit SafeHarbour. Een mooie win win!

Brabant

Tussen al deze mooie werkzaamheden en opleidingen door ben ik getrouwd en hebben we twee prachtige kinderen gekregen, een meisje en een jongen. Ik ben geboren en getogen in Brabant en door dit ‘bourgondische bloed’ ben ik min of meer verplicht met enige regelmaat te sporten. Gelukkig loop ik graag een stukje hard of stap op de fiets met de kinderen, maar ik mag ook graag op de bank een goede serie volgen. Tips hiervoor zijn welkom 😉

Categorie: Nieuws