28.10.2019

AVG proof: Checklist voor cameratoezicht

Het vastleggen van scholieren, werknemers, bezoekers of klanten op stilstaand- of filmbeeld, valt onder het verwerken van persoonsgegevens. Iedereen die beelden vastlegt moet aan de voorwaarden die de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) daaraan stelt, voldoen. Hoe verzeker jij jezelf hiervan? Dat lees je in onderstaande infographic.

Checklist cameratoezicht om te voldoen aan de AVG

 

Aan de slag met de naleving van de AVG

Wij helpen je graag! Ons Privacy Management Systeem ‘IC Content’ helpt je bij de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In het Privacy Management Systeem ‘IC Content’ is de Privacywet- en regelgeving vertaald naar eenvoudige procedures, best practices en toelichtingen. Daarmee heb je een integraal privacy beheersysteem in handen. Voor collega’s die werken met persoonsgegevens structureert IC Content de informatie.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende demo van de Privacy module. Wij doen je dan zo snel als mogelijk een vrijblijvende offerte toekomen. Ook voor andere vragen staan wij graag voor je klaar! Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 – 30 30 279 of per e-mail naar info@safeharbour.nl