Gemeenten Timeline 2019: auditing, security & privacy

Alle 65 deadlines handig in één timeline.

Informatieveiligheid en Privacy is binnen het publieke domein een steeds belangrijker thema. Immers, voldoet u niet aan de gestelde eisen, of voert u verplichte audits niet, onjuist of niet op tijd uit, dan kan dit grote gevolgen hebben voor uw organisatie. Wij geven u alle belangrijke momenten met betrekking tot de AVG, ENSIA, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO in 2019. 

Bekijk de security, auditing & privacy Timeline hieronder of download een handige pdf.

Download Timeline 2019

Alle deadlines voor
privacy & security

Download nu

SafeHarbour biedt u in 2019 wederom een overzichtelijke timeline met alle belangrijke deadlines en data met betrekking tot de on- en offline informatieveiligheid en privacy van uw organisatie.

Deze handige timeline geeft medewerkers van gemeentelijke instellingen een duidelijk overzicht van de belangrijke data van verplichte audits zoals ENSIA, SUWI en DiGiD.

Daarnaast vindt u in de SafeHarbour-Timeline, net als vorig jaar, alle deadlines ten aanzien van de regels en verordeningen van de AVG, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO. Zo kunt u ruim op tijd uw audits inplannen bij de onafhankelijke en gecertificeerde auditors van SafeHarbour. Ook mist u geen enkele deadline en riskeert zodoende geen hoge boetes of het intrekken van een licentie of certificering.

Kortom, de SafeHarbour-Timeline is voor gemeenten een onmisbaar document voor het efficiënt en doelmatig inplannen van alle activiteiten ten aanzien van auditing, security & privacy in 2019.

Download tijdlijn

Download hier het totaaloverzicht met privacy- en security-deadlines in 2019

SafeHarbour, specialist in audits, informatiebeveiliging en privacy, won in 2018 de prestigieuze ondernemersprijs; de FD-Gazelle Award. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieel Dagblad.

‘Een kroon op het werk van ons fantastische team’, aldus directeur Erwin Boerhoop. SafeHarbour is slechts 5 jaar na de oprichting een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en dat is niet voor niets; meer dan 275 organisaties in de publieke sector vertrouwen de veiligheid, audits en privacy van hun organisatie toe aan de expertise van SafeHarbour.