Gemeenten Timeline 2019: auditing, security & privacy

Alle 65 deadlines handig in één timeline.

Informatieveiligheid en Privacy is binnen het publieke domein een steeds belangrijker thema. Immers, voldoe je niet aan de gestelde eisen, of voer je verplichte audits niet, onjuist of niet op tijd uit, dan kan dit grote gevolgen hebben voor jouw organisatie. Wij geven je alle belangrijke momenten met betrekking tot de AVG, ENSIA, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO in 2019.

Timeline 2020
In navolging op de  Timeline Informatieveiligheid & Privacy 2019, verschijnt er een timeline voor 2020. Naar verwachting kun je de 2020-kalender rond 1 januari downloaden.

Wat is er nieuw aan de Timeline 2020 editie?
Natuurlijk zijn alle data aangepast! Maar zonder gekheid, er zijn extra deadlines toegevoegd. Zoals de deadlines van de Baseline Informatieveiligheid Overheid (BIO), deadlines specifiek voor jou als CISO en Hoofd ICT en deadlines die voor collega’s van Facilitaire zaken en Human Resource Management van toepassing zijn.

Bekijk de security, auditing & privacy Timeline hieronder of download het pdf bestand.

Download Timeline 2019

Alle deadlines voor
privacy & security

Download nu

Timeline 2020

Wij hebben deze overzichtelijke timeline gemaakt met alle belangrijke deadlines en data met betrekking tot de on- en offline informatieveiligheid en privacy van jouw organisatie.

Deze handige timeline geeft je een duidelijk overzicht van de belangrijke data van verplichte audits zoals ENSIA, SUWI en DiGiD.

Daarnaast vind je in de SafeHarbour-Timeline, net als vorig jaar, alle deadlines ten aanzien van de regels en verordeningen van de AVG, PNIK, BRP, BGT, BRO, SUWI, Rodin en KIDO. Zo kun je ruim op tijd jouw audits inplannen bij de onafhankelijke en gecertificeerde auditors van SafeHarbour. Ook mis je geen enkele deadline en riskeer je zodoende geen hoge boetes of het intrekken van een licentie of certificering.

Kortom, de SafeHarbour-Timeline is voor gemeenten een onmisbaar document voor het efficiënt en doelmatig inplannen van alle activiteiten ten aanzien van auditing, security & privacy in 2019.

Download tijdlijn

Download hier het totaaloverzicht met privacy- en security-deadlines in 2019