25.10.2018

SafeHarbour op koers: FD.Gazellen award 2018 in de pocket!

En dan is daar de FD-Gazellen award 2018! Een symbolische kroon die het succes van de diensten en oplossingen van SafeHarbour weerspiegelt in continue en stabiele groei in omzet, fte’s en winstgevendheid.

Het Financieel Dagblad reikt ieder jaar de prestigieuze ondernemingsprijs FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar, ter gelegenheid van de 15e editie van de FD Gazellen, waren de beoordelingscriteria extra streng. ‘Dit jaar willen we alles van je weten…….’, aldus FD Gazellen. Om in aanmerking te komen voor een Award moet een bedrijf de laatste drie jaar een onafgebroken omzetgroei van 20% hebben weten te behalen. Daarnaast moet de organisatie een positief nettoresultaat hebben gerealiseerd. Dit jaar werden ook nog eens de personeelsgroei en winstgevendheid meegenomen als belangrijke indicatoren.

Vorige week was daar dan de mail van het Financieel Dagblad: ‘Gefeliciteerd! SafeHarbour is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u winnaar van de FD.Gazellen 2018’

‘Dat SafeHarbour binnen vijf jaar na de start een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland is uiteraard prachtig. Maar wat ik nog mooier vind is dat we dat doen met een fantastisch team van experts. Iedere dag weer ondersteunen zij professionals met onze producten op het gebied van IT-audits, informatiebeveiliging en privacy.’, aldus directeur Erwin Boerhoop.

Categorie: Nieuws