26.11.2019

Adviseur informatiebeveiliging (32 – 40 uur)

Als adviseur informatiebeveiliging maak je deel uit van ons sterke en groeiende team professionals. Je helpt overheden groeien in volwassenheidsniveau op informatiebeveiliging. Zit jouw uitdaging in complexe projecten en haal je voldoening uit het delen van kennis? We zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze adviseurs informatiebeveiliging die kennis hebben van (strategische) informatiebeveiliging en risicoanalyse.

Als adviseur informatiebeveiliging bij SafeHarbour ziet je dag er zo uit

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden (opdrachten en projecten). Het opstellen van of verantwoorden over informatiebeveiligingsbeleid, het verbeteren van risicomanagement of adviseren over en implementeren en/of verbeteren van maatregelen uit de BIO. Kortom, alle werkzaamheden die bij de implementatie van onze producten van belang zijn.
Vanaf 1 januari 2020 is de Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) van kracht. De BIO vervangt de bestaande baselines informatieveiligheid voor Gemeenten, Rijk, Waterschappen en Provincies. Hiermee ontstaat één gezamenlijk normenkader voor informatiebeveiliging binnen de gehele overheid.Bouw jij straks mee met ons aan onze succesvolle aanpak om de BIO te implementeren bij onze opdrachtgevers?

Jouw profiel

• Een afgeronde HBO/WO-opleiding.
• Relevante certificeringen (denk aan CISM of CCISO), of bereid die te halen.
• 2-5 jaar werkervaring bij organisaties binnen de overheid (en anders helpen wij je daarbij).
• Ervaring met het uitvoeren, inrichten, beheersen en verbeteren van risicomanagement voor informatiebeveiliging.
• Specifieke kennis van BIO/BIG/ISO 27001/2.

Beheers je nog niet alles? Het lijkt ons leuk om kennis te maken. Dan kun je gelijk aangeven hoe je jezelf wilt ontwikkelen en kijken we samen hoe we je hierin kunnen helpen.

Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele werksfeer.

  • Marktconform salaris
  • Mogelijkheid om een training, cursus en/of opleiding te volgen
  • Ruimte om deel te nemen aan congressen en/of bijeenkomsten
  • Iedere paar maanden trekken we er samen op uit om lopende zaken te bespreken en bovenal plezier te maken
  • Teamuitjes
  • Informele werksfeer en gezellige collega’s

SafeHarbour

SafeHarbour is een snelgroeiend bedrijf. Het is onze uitdaging om de soms taaie regels omtrent informatieveiligheid te borgen en te vertalen naar bruikbare en werkbare oplossingen. Bij ons krijg je niet alleen veel verantwoordelijkheid, maar ook veel vrijheid.

Contact informatie

Stuur jouw sollicitatiebrief met beknopte CV naar erwin@safeharbour.nl. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Erwin Boerhoop 06 20538114. Meer informatie over SafeHarbour vind je op safeharbour.nl.

Categorie: Vacature